Këshilla për ju

Keshilla per ju 20 vjecare Keshilla per ju 30 vjecare Keshilla per ju 40 vjecare Keshilla per ju 50 vjecare Keshilla per ju Meshkuj

Informacione dhe këshilla për grup - moshat e ndryshme.


Vitet kalojnë dhe lënë gjurmët e tyre të paevitueshme mbi trupin dhe lëkurën tonë. Kujt nuk do ti pëlqente të ruante gjithmonë një pamje sa më të freskët dhe rinore? Kujt nuk do t'i pëlqente të trgonte një moshë shumë më të re se sa vitet që mban mbi supe? Kujt nuk do ti pëlqente të kishte një lëkurë dhe trup të hijshëm, në harmoni me një shpirt rinor, plot energji dhe të buzëqeshur? Pëgjigjja e thjeshtë vjen natyrshëm, GJITHKUJT!
E pra, misioni i KEIT® është pikërisht ky, të vëmë në dispozicion eksperiencën dhjetëra vjeçare të specialistëve tanë, në shërbim të kërkesave, dëshirave, egzigjencave tuaja. Të jesh egzigjent dhe ambicioz në jetë, sot mbi të gjitha, do të thotë të jesh kërkues ndaj vetvetes, duke u kujdesur në mënyrë tri­dimensionale për aspektin MORAL – INTELEKTUAL – FIZIK. Përkushtimi ynë është pikërisht ky i fundit , pasi për dy të parët, të nderuar MIQ, jemi të bindur se përkujdeseni vetë, në maksimum. Ndaj, në këtë kapitull, jemi përpjekur të japim informacione dhe këshilla, sipas egzigjencave të përgjithshme të grup­moshave të FEMRAVE, por pa lënë aspak pas dore edhe MESHKUJT.
Klikoni mbi fotot me grup - moshat dhe Ju urojmë lexim të këndshëm.