Oferta pёr NUSET e REJA

Njё tufё lulesh ёshtё vёrtet njё kujtim i rrallё dhe i ēmuar qё nuk mund tё mungojё si dhuratё nё duart e NUSES ….. por…. njё trajtim estetik ёshtё UNIK dhe me siguri, zgjat shumё mё tepёr… ndёrsa njё operacion estetik mund tё jetё njё KUJTIM I PЁRJETSHЁM..

Lexo mė shumė >>