Shikoni tė gjitha opinionet


Eralda Brahimasi, zmadhim i gjoksit. Kandidate e serialit nė Top Channel
Eralda Brahimasi, zmadhim i gjoksit. Kandidate e serialit nė Top Channel

Çdo femër meriton të jetojë e bukur dhe e lumtur me pamjen e saj. Jo çdo tipar apo pjesë e trupit është perfekte. Nëse do donit të bënit një ndërhyrje dhe do donit që pas operacionit të dukeshit natyrale, ju sugjeroj të zgjidhni “KEIT”. Do të ndiheni të lumtur dhe të vlerësuar. Unë ndihem shumë mirë dhe shumë bukur nga puna e jashtëzakonshme e doktorëve italianë dhe Dr. Skerdit.
Përzemërsisht
Eralda