Shikoni tė gjitha opinionet


Klodiana Osmani, ngritje e gjoksit. Kandidate e serialit nė Top Channel
Klodiana Osmani, ngritje e gjoksit. Kandidate e serialit nė Top Channel

Unë, Klodi Osmani jam operuar më datë 17.12.2011 për lifting gjoksi me proteza. Sot pas 4 muajsh shoh ndryshimin e plotë në gjoksin tim. Jam shumë e kënaqur nga puna e doktorëve të “KEIT” si dhe nga shërbimi i stafit.
Klodiana Osmani