Shikoni tė gjitha opinionet


L. N., rimodelim i hundės
L. N., rimodelim i hundės

Të jem pjesë e këtij ekipi edhe vetëm si pacient ishte kënaqësi. Sot e ndjej vehten akoma më të bukur dhe të sigurt ne vetvete. Falenderoj ekipin e stafit të KEIT. Faleminderit për gjithçka, që para deri në mjekimet pas operacionit.
Grazie KEIT
L. N.