Shikoni tė gjitha opinionet


Alma Xifaj, qepallat, qeskat e syve. Kandidate e serialit nė Top Channel
Alma Xifaj, qepallat, qeskat e syve. Kandidate e serialit nė Top Channel

Unë Alma Xifaj jam operuar në datë 18.02.2012 në pjesën e syve dhe shoh ndryshime shumë. Jam shumë e kënaqur nga puna që kanë bërë doktorët e “KEIT” si dhe nga shërbimi i stafit.
Jeni shumë të mirë.
Me respekt
Alma Xifaj