Shikoni tė gjitha opinionet


E. D., qepallat, qeskat e syve.
E. D., qepallat, qeskat e syve.

Të sjellshëm, të saktë, të ëmbël në shpjegime! Rezultativ dhe duarartë në përfundim!
Ju falenderoj
Me respekt
E. D.