Shikoni tė gjitha opinionet


Irisa Pojaku, rimodelim i veshėve - kandidate e serialit nė Top Channel
Irisa Pojaku, rimodelim i veshėve - kandidate e serialit nė Top Channel

Profesionistët e “KEIT”,  “arrijnë të përkëdhelin ëndrrat tona”, duke i kthyer në realitet. Ndryshimi tek mua është i shumëpritur dhe i mrekullueshëm.
Irisa Pojaku