Shikoni tė gjitha opinionet


Elvira Brahimasi, liposkulpturė - kandidate e serialit nė Top Channel
Elvira Brahimasi, liposkulpturė - kandidate e serialit nė Top Channel

Një “Bravo” e fuqishme shkon për gjithe stafin e KEIT. Me profesionalizmin tuaj arrini të ndryshoni jetën e shumë personave, që të ndihen më mirë në aspektin e tyre fizik dhe jo vetëm, por edhe në aspektin social. KEIT e meritoni gjithë suksesin e botës, jeni më të mirët ! Vazhdoni kështu... SUKSESI dhe FAMA do të jenë gjithmonë me JU.
Falenderoj përzemërsisht dr. Skerdin dhe 2 mjekët italianë.
Elvira Brahimasi