Emocione live

KEIT ka zbukuruar pamjen e mijëra personave, shqiptarë dhe të huaj. Momentet më të bukura janë ato kur pacientët shikojnë për herë të parë rezultatin e operacionit apo të një trajtimi estetik. I shikon të emocionuar dhe të lumtur, duke admiruar në pasqyrë pamjen e tyre të re. Falenderimet, përqafimet dhe premtimet se do kthehen sërish në KEIT i japin ngjyra dhe jetë klinikës.