FAQ

Në çdo moment jemi në dispozicionin tuaj, duke ju përgjigjur në kohë reale për çdo pyetje apo paqartësi që keni për shërbimet që ne ofrojmë. Kujdesemi të merrni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të largoni çdo pasiguri. Në këtë kategori do të gjeni përgjigjen e pyetjeve më të shpeshta për ndërhyrjet kirurgjikale, depilimet dhe trajtimet estetike. Përgjigjet e pyetjeve janë të shpjeguara në detaje nga staffi ynë mjekësor.