Qepallat, hark plazmatik
Qepallat, hark plazmatik
Ku konsiston ky trajtim?

Trajtimi me hark plazmatik është një procedurë jo kirurgjikale, e cila tendos lëkurën, duke stimuluar rigjenerimin e shtresës epidermale të saj. Nëpërmjet trajtimit me hark plazmatik reduktohet lëkura e tepërt në zonën e qepallave, duke stimuluar prodhimin e kolagjenit, përgjegjës për elasticitetin e lëkurës.


Sa kohë zgjat rezultati?

Kohëzgjatja e rezultatit është e përhershme.


Është e dhimbshme?

Gjatë procedurës klienti nuk ndjen dhembje, duke qenë se përdoret krem mpirës në zonën ku do kryhet trajtimi.


Sa kohë zgjat procedura?

Kohëzgjatja e procedurës është  30 — 60 minuta.


Kur shikohet efekti?

Efekti është i menjëhershëm dhe përmirësohet gradualisht me kalimin e ditëve.


Mbeten shenja?

Shenjat nga trajtimi me harkun plazmatik zhduken gradualisht disa ditë pas procedurës. Pasi të përfundojë procesi i shërimit, shenjat do jenë larguar plotësisht.


Çfarë duhet të kem parasysh pas procedurës?
  • Sa herë të ekspozohet në diell të përdoret krem mbrojtës.
  • Të mbahen syze dielli gjatë javëve të para pas trajtimit.
  • Të mos ushtrohet forcë për heqjen e koreve në zonën e trajtuar.

Ka efekte anësore?

Efektet anësore janë të rralla, kalimtare dhe të kurueshme.


Mund ta bëj në çdo periudhë të vitit trajtimin?

Po, mund të kryhet në çdo periudhe të vitit, por zona e trajtuar duhet mbrojtur nga dielli me krem mbrojtës me SPF: 50.


Mund ta kryej trajtimin nëse jam shtatzënë?

Trajtimi nuk rekomandohet gjatë shtatzënisë, duke qenë se efektet e tij nuk janë të studiuara dhe janë të panjohura për këtë periudhë.


A mund ta kryej trajtimin nëse jam duke ushqyer me gji?

Po, ky trajtim nuk përbën asnjë rrezik për fëmijën.