Media

KEIT, tashmë klinika më e madhe dhe prestigjioze e kirurgjisë estetike në Europë, nën drejtimin e Dr. Skerdit, një personazh shumë i njohur publik, është gjithmonë prezente nëpër mediat televizive më të njohurat në Shqipëri dhe Itali.