Portale

Me karakterin e tij hokatar dhe duke qënë tashmë një personazh shumë i njohur, Dr. Skerdi, drejtor i KEIT, nuk ka se si të mos jetë në qendër të vëmendjes edhe të portaleve për “bëmat” e tij.

×