Gallatë - Hajgare

Përveçse punojmë fort edhe kënaqemi! Nuk harrojmë të qeshim, të bëjmë gallata dhe të punojmë me entuziazëm në çdo moment. Ky është shpirti i skuadrës në KEIT. Në këtë kategori do të shikoni disa nga projektet e realizuara me staffin e KEIT. Ju premtoj, do qeshni me lot!