Photoshooting

Në KEIT jo vetëm që zbukuron pamjen dhe shpirtin, por fiton edhe shumë surpriza. Pacientëve të cilët kanë pasion fotot u dhurojmë një photoshooting profesional. Fotografët profesionistë të KEIT kanë realizuar foto mahnitëse, duke pasqyruar më së miri lumturinë pas realizimit të një ëndrre.