Rreth nesh

Klinika KEIT, e themeluar në vitin 2011, me dy qendrat e saj në Tiranë dhe Prishtinë është një nga brand-et më prestigjioze dhe tashmë klinika më e madhe e kirurgjisë estetike në Europë. Me dhjetra kirurgë estetikë e ORL italianë me eksperiencë shumëvjeçare, secili i specializuar në fusha të veçanta të kirurgjisë estetike e të mbështetur edhe nga një staff shqiptar me profesionistë të nivelit të lartë, punojnë me përkushtim, seriozitet dhe dashuri në shërbim të pacientëve e klientëve tanë. Për të garantuar rezultate optimale disponojmë ambiente të mrekullueshme, staff mjekësor të specializuar, teknologji të lartë bashkëkohore, pajisje moderne, materiale të cilësisë shumë të lartë, të markave më prestigjioze në nivel ndërkombëtar. Ofrojmë përkujdesje maksimale dhe një shërbim unik, që të bëjmë të lumtur të gjithë ata që na besojnë ëndrrat e tyre. Në KEIT, jo vetëm që punojmë fort, por gjejmë gjithmonë kohën të argëtohemi, të jemi pranë komunitetit dhe pranë të bukurës.