Më të mirët

Klinika KEIT, me dy qendrat e saj në Tiranë dhe Prishtinë, duke realizuar me qindra operacione në muaj, KEIT është një nga brand-et më prestigjioze dhe tashmë klinika më e madhe e kirurgjisë estetike në Europë. Për të garantuar cilësi maksimale të rezultateve, shërbimet që KEIT ofron, kryhen sipas standardeve më të larta të kirurgjisë estetike. Gjithashtu, për të përmbushur këtë qëllim, disponojmë ambiente të mrekullueshme, teknologji të lartë bashkëkohore, pajisje moderne, materiale të cilësisë shumë të lartë dhe të markave më prestigjioze ndërkombëtare. Në dispozicion të pacientëve tanë janë me dhjetra kirurgë plastikë dhe ORL italianë, me eksperiencë shumë vjeçare në fusha specifike të kirurgjisë estetike. Klinika KEIT solli për herë të parë në Shqipëri laserin e depilimit. Ajo është qendra më e madhe e depilimeve në Shqipëri me 7 boxe, 3 dushe dhe 7 pajisje laser moderne. Gjatë këtyre viteve, janë realizuar mbi 10 000 depilime të suksesshme me laser. Jemi më të mirët, në çdo aspekt.