Për socialen

Duke ardhur në ndihmë të pacientëve që vuajnë nga talasemia në të gjithë Shqipërinë, klinika KEIT është bërë nismëtare e projektit “Edhe unë dua të jetoj”, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq dhe Qendrën Trasfuzionale. Çdo muaj, që prej janarit 2016, në ambientet tona vijnë me qindra të rinj e të reja, të cilët dhurojnë gjak vullnetarisht në kuadrin e kësaj nisme qytetare.

×