Për të bukurën

KEIT është atje ku ‘e bukura’ triumfon! Prej disa vitesh klinika KEIT është sponsor zyrtar i “Miss Universe Albania” dhe “Miss Universe Kosova”, spektakël ku përveç të bukurës, kurorëzohet edhe vetëbesimi. Çdo vit një nga bukuroshet e “Miss Universe” në Shqipëri dhe në Kosovë, ka fatin të zgjidhet “Miss KEIT”. Çmimi jepet nga Dr. Skerdilajd Faria, i cili ka qenë gjithmonë pjesë e jurisë së këtij spektakli. E bukura është e plotë atëherë kur bukuria fizike ndërthuret në detaj me bukurinë shpirtërore. Pikërisht këtë fakt, përfaqëson edhe “Miss KEIT”.

×