Emri i plote Nr. Telefoni Universiteti E - mail
Entela Mici0683663180
Pamela Keqi694596604Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknikekeqipamela29@gmail.com
Mira Muça0675906090
Kejsi Haxhiu0695239312
Artjola Bulku0685284452Tirana Bussines Universitybulkuartjola@gmail.com
Xhulio Prenga0695789006
Visara Lleshi069326128
Klevis Haxhija0677293362
Haxhire Frasheri0692655736
Anxhela Teli0686875952Universiteti i shkencave te natyresanxhelateli@hitmail.com
Emigliana0683237843Universiteti i Sporteve Tiraneemiglianablloshmi@yahoo.com
Eltjana Universiteti i Mjekesise, FSHMTeltacnk99@gmail.com
Klaudia Zefi0682261755Fakulteti i Historise dhe i Filologjise klaudiazefi03@gmail.com
klajdi patria0696216167feutklajdi_patria.festudent@unitir.gov.al
Fabio lickollari 0696000107Navigacionfabiolickollari60@gmail.com
Redion Bajraktari0682047539Universiteti Politeknik i Tiranesredibajraktari@outlook.com
Besjana Droja0692594257Fakulteti histori Filologji.besjanadroja01@gmail.com
Anisa Bego0684887224Fakulteti i histori filologjiseanisabego1710@gmail.com
Mira Muça0675906090Universiteti Bujqesor i Tiranesmiramuca15@gmail.com
Aurela Kociaj0676936353Universiteti Bujqesor i Tiranesaurelakociaj03@gmail.com
Fiorela Gorovelli +355 68 516 6620Universiteti i Tiranesfiorelagorovelli@icloud.com
Eriselda Xhekaliu0694509583Politeknik I Tiraneserisaxhekaliu@gmail.com
Dejvid ManukaO676461717Fakulteti i Shkencave te Natyresdejvi930@gmail.com
Krisa0682971191Akademia e Arteve xeisa.gjika@hotmail.com
Xhulja Isufi0675986969Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikesxhuliaisufi123@gmail.com
Anxhela Troka0697218138Fakuteti ekonomiktrokaanxhi@gmail.com
Klajdi Patria0696216167FEUTklajdi_patria.festudent@unitir.gov.al
Lidia0685531602Universiteti Drejtësis Tiranëlidiabendaj2@gmail.com
Brunilda Kopollari0684655368Fakulteti drejtesiese Tiranebkopollari@gmail.com
Emiljana Baçi0683315681Fakulteti Drejtesise Tiraneemiljanabaci@gmail.com
Kjara Hatia0688201616Ekonomikjarahatia@gmail.com
Kledisa0688562248Universiteti aldentkledisa11@icloud.com
Megi Tafa 0694423811Universiteti Europian i Tiranes megitafa01@gmail.com
Joana Osmani0696614677Universiteti Politeknikjoanaosmani2@gmail.com
Xhiberta0692453157FEUTxhiberta.leka@yahoo.com
Esira bruci0682469555Universiteti bujqesor i tiranesesirabruci@gmail.com
Jura0676489933Universiteti i Tiranesjuracitozi@icloud.com
Kristina0686685906Aldentkristinarrasa@gmail.com
Matilda Ndreca0695549990Universiteti Bujqesor i Tiranesmatiilda06@gmail.com
Enver Çizmja0676868688Aleksander Moisiu Durresenvercizmja@gmail.com
Elisabeta Shehi0677268485Bederbetashehi@gmail.com
Konxhe Lena0692435458Universiteti i Mjekesiseanellena15@gmail.com
Dregisa Shehi0683371434Historisë dhe filologjisëdregisashehi@gmail.com
Elina Borova0699724821Historise dhe filologjiseelina12borova@gmail.com
Denisa Braçe0692958846Ubtdenisabrace9021@gmail.com
Lorena0698502247Universitet Aldentlorena.malaj@icloud.com
Ina Bicja0682545157Kolegji Universitar Qiriaziina.bicja13@gmail.com
Xhevaire Marra0694392522Aldentxhevamarra7@gmail.com
Eleni0688565581Albanian Universityelenimita4@gmail.com
Dorina Nezha0693230397Fakulteti i Shkencave te Natyres,Universiteti i Tiranesdorinanezha29@gmail.com
Xhesika Gjyla0698770618Universiteti Politeknik i Tiranesxhesi.gjyla@gmail.com
Zyra Mahmuti0688336680Fakulteti Ekonomik,Universiteti Tiranesmahmuti.rea@gmail.com
Kejsi Haxhiu+355695239312Universiteti Gjuheve te Huaja haxhiukejsi703@gmail.com
Ticjano0682262042UETticinebelli@icloud.com
Edmond Bardhoshi0693262178Universiteti Ekonomisemondbardhoshi@gmail.com
Ersida klosi 0698766722Fakulteti I gjuheve te huaja eraklosi67@gmail.com
Alvana Tusha 0696161928Fakulteti i Historise dhe Filologjise alvanatusha5@outlook.com
Rumejsa Perisnaka+355677286517Universiteti Politeknik i Tiranesrumejsaperisnaka@yahoo.com
Danjela0684560715Universiteti Bujqesor I Tiranesdani.hidri2002@gmail.com
Mirsada0676733518Aldentkacamirsada@gmail.com
Sergina0673322000Universiteti Katolik Zoja e Keshillit Te Mire sergisyla@icloud.com
Sergina0673322000Universiteti Katolik Zoja e Keshillit te Miresergisyla@icloud.com
Albert Deda0672425503Aleksander Moisiualbertdeda33@gmail.com
Juri Merja0694518647Universiteti i Tiranes-Fakulteti i Shkencave te Natyresjuri.merja.jm@gmail.com
Oligerta0695138032Fakulteti i shkencave te natyresoligerta.preka@gmail.com
Selma0683345972Fakulteti i shkencave te natyres selma15malushaj@gmail.com
Sara Beqari0682764703Fakulteti i shkencave mjekesore teknikesarabeqari2@gmail.com
Xhesika Gjyla0698770618Universiteti Politeknik i Tiranesxhesi.gjyla@gmail.com
Kledia Shurdhi0674852806Universiteti Politeknik i Tiraneskledia.shurdhi@yahoo.com
Xhesika goga‪+355 69 577 3448‬Universiteti Aldentxhesika.goga@icloud.com
Leandro0697773752Politeknik i Tiranesleandro.lleshaj.9@email.com
Olta0688534202Fakulteti ekonomikshqauolta@gmail.com
Rajna Hamza0695772975UBTrajnahamza2003@gmail.com
Besmira Nela0685158089UBTnelabesmira123@gmail.com
Edlira Tocilla0698338097FEUTedliratocilla20@gmail.com
Armela0685875730Universiteti i Tiranesarmelapasku@gmail.com
Esmeralda0682385802Universiteti I Tiranesesmeraldalala1998@gmail.com
Anja0685856620CITballa.anj@gmail.com
Arson Përlala0686955992Fakulteti i shkencave te natyresperlala.arson@gmail.com
Paola Oshafi0682785220UetPaolaaoshafi@gmail.com
Jonida Kuli0697600676Universiteti Bujqesor i Tiranesjonidakuli04@gmail.com
Jessica0676763134Universiteti i Tiranesjessicaafmeti@yahoo.com
Kejsi Pepkolaj0683350557Fakulteti Ekonomikpepkolajkejsi@yahoo.com
Marlen0693346514Universiteti i sportevemarlenxhaferaj61@gmail.com
Aldrin Çili0676324572Universiteti Politeknik i Tiranesaldrincili2003@gmail.com
Rajmira Vejzi0686939618Fakulteti i Shkencave Sociale Rajmiraveizi@icloud.com
Uendi Merepeza0683121700Universiteti Politeknik I Tiranes,Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikeswendymerepeza@gmail.com
Gledis Merepeza0693794344Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes,UPTgleuenmerepeza@gmail.com
Mirela0695797603Universiteti aleksander moisiumirela.domi19@icloud.com
Serxhinjo0697491583
Arjola Turhani0693654872Universiteti i Tiranësarjolaturhani@gmail.com
Xhonatan Dobrozi0698283070Universiteti Tiranesxhoidobrozi@gmail.com
Aldin Xhaxhamani0683838837Universiteti politeknik i tiranesaldinxhaxhamani@gmail.com
Eneda Gjinaj0685570679Universiteti Tiranes, FSHSenedanaldi@gmail.com
Anoril Gjoni0688336327Universiteti i Tiranesanorilgjoni123@gmail.com
Kejsi telhaj0674072222Kolegji Universitar i Biznesitarsentelhaj@gmail.com
Ana Vishkurti0695676604Universiteti i Mjeksise Tiraneana.vishkurti@gmail.com
Elda Mema 0682260021Mjekesise eldamema96@gmail.com
Mehmet Zyka0695701484Politeknik
Denis Dervishi0698677115Bujqesor denisdervidhi15@ymail.com
Caush Cani0699972855Universiteti Politeknik i Tiranescaushcani@gmail.com
Elona Luzi0685076394Aldentelona.luzi17@gmail.com
Edjola Leçka0684967680Fakulteti i Ekonomiseedjola.lecka02@gmail.com
Doruntina Hasa 0683030392Aldent dori.hasa2002@gmail.com
Ersa Lame 0694677113UFOersalame58@gmail.com
Besan0674828478Ekonomiku tiransalabesan@yahoo.com
Gardolina0676996192Zoja keshillit te mirelushigardolina@gmail.com
Mezini Era9682649813Universiteti ekonomik i tiraneseramezini21@gmail.com
Antonela Kolaj0676465536Fakulteti i Shkencave te Natyresantonelakolaj17@gmail.com
Elona Bedeli0697490341Instituti Kanadez i Teknologjiseelonabedeli4@gmail.com
Pedjana Çullhaj‪+355 68 392 3068‬Luarasipedjanac@gmail.com
Vasil Mishtaku0698874594Fakukteti i Mjekesise se Pergjithshmeaspasia.mishtaku.13@gmail.com
Xhoela Dellani0677198492Universiteti i Tiranesdellanixhoela01@gmail.com
fationa memaj0688390483fakulteti i shkencave socialefationamemaj@gmail.com
Erjon Allajbeu0684563146Epoka e.allajbeu@gmail.com
anisa kanaci0676654150aldentkanaci.nisa24@gmail.com
Lorenco Beqiri0685872359Zoja e Keshillit te Mirelorencobeqiri@gmail.com
Inis Rexhollari0692464138Universiteti i Tiranesinisrexhollari@gmail.com
Zhaklina Gjergo0682759682Universiteti i Mjekesisezhaklingjergo@gmail.com
Eliselda Gjeci069 556 0318FGJMgjecieriselda@gmail.com
Vittorio Brizzi+355 682236589UnizkmVittoriobrizzi9@gmail.com
Munir Saraci0694114958Besadersaracimunir@gmail.com
Elsa Spahiu+355686834273Fakulteti i Gjuheve te Huajaspahiu_elsa@yahoo.com
Fatbardha Shpata0688456845Universiteti i Mjeksise Tiraneshpatabardha@yahoo.com
Klea Kasemi0675998120Fakulteti i Drejtesise, Universiteti Tiraneklea.kasemi98@hotmail.com
Giordana Di Sturco3887953457Università Cattolica Nostra Signora Del Buon Consiglio UNIZKMgiordana.disturco@gmail.com
Giorgia Ferrante3274349900Università Nostra Signora Del Buon Consiglio unizkmGiorgia.ferrante@ispontecorvo.com
Valdet Berisha0676369696Universiteti Politeknik i Tiranes, Fakulteti i Teknologjise se Infomacionitberishavaldet12@gmail.com
Aurora Alimeti0682979340Universiteti i Mjeksise Tiranelukaaurora10@gmail.com
Malvina merkaj0696857507Zoja e keshillit te miramalvina.merkaj@yahoo.com
Sereva Kurti0688675626Universiteti i Mjekesiseserevakurti15@gmail.com
Elsa Spahiu+355686834273Universiteti i Tiranes, Fakulteti i gjuheve te huaja, spahiu_elsa@yahoo.com
Albert Deda0672425503Aleksander Moisiualbertdeda33@gmail.com
Dajana Kaso 0682207137Fakulteti i Drejtesise, Universiteti i Tiranesdajankaso2@gmail.com
Pamela Gjeka0685024461Universiteti Europian I Tiranespamelagjekdashi21@gmail.com
Suela ahmetaj 0688442174Aleksander xhuvani suelaahmetaj12@gmail.com
Auren Dhono 0675960819FINaurendhono@gmail.com
Egla0685869874Universiteti Bujqesor i Tiraneseglacaca34@gmail.com
TisianaLepuriZoja e keshillit te miretisianalepuri98@gmail.com
Mitreva Frangu0688182873Universiteti TiranesFrangumitreva06@gmail.com
ludovica nespoli+355 0694429189Università Nostra Signora del Buon Consiglioludovica.nespoli@libero.it
Majnishta Nikita0692578460Zoja e keshillit te mirenikita.majnishta@hotmail.com
Anxhela Byku0674884469Kırklareli üniversitesianxhelabyku818@gmail.com
Matteo Rocchi3388495683Nostra signora del buon consigliomatteo.rocchi724@gmail.com
Sara Caronti3471782069UNIZKMsaracaronti20@gmail.com
Çobani Brisilda0688873463FGJHbrisildacobani6@gmail.com
Arba Çili0685180947Universiteti i Mjekesise Tiranearba.cili@gmail.com
Armenita Berhani 0688388563Albanian University armenitaberhani12@gmail.com
Andrea Gambioli+355676694209Unizkmandryballo@live.it
Enkelana Mehmeti0683174384Universiteti Europian i Tiranësenkelana.m@gmail.com
Ejva Boraj0696167374Universiteti ekonomikejvaboraj24@gmail.com
Sergei0684959002Universiteti i Tiranessergisergei72@gmail.com
Xhesika Gjyla0698770618UPTxhesi.gjyla@gmail.com
Dorina0676302343Universiteti i Tiranesdorina.minja@fshnstudent.info
Christina Terova0688710229Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikesch.terova@gmail.con
Ejva Boraj0696168374Universiteti ekonomikejvaboraj24@gmail.com
Andesa Balla0693365676Universiteti Europian i Tiranësandesaballa@gmail.com
Ambra Dekovi0693147940Aldentamisira97@gmail.com