Thashetheme

Le të merremi pak me thashetheme. Ata nuk ndalen. Çdo ditë flasin për ne me miqtë, me familjen dhe nuk hezitojnë të na shkruajnë apo të na telefonojnë. Në çdo moment marrim mesazhe pa fund nga pacientët tanë. E gjitha kjo për të na falenderuar sepse në jetën e tyre kemi sjellë lumturi dhe gëzim.