Rimodelimi i mjekrës
Rimodelimi i mjekrës

Mjekra është një pjesë thelbësore e harmonisë së profilit të fytyrës dhe nëse ajo është pak e theksuar mund ta bëjë pamjen e përgjithshme të fytyrës më pak të këndshme. Rimodelimi i mjekrës është shumë i rëndësishëm për të arritur një profil harmonik dhe të ekuilibruar të fytyrës.
Trajtimi i theksimit të mjekrës është i përshtatshëm për femrat dhe për meshkujt.

Qëllimi: rimodelim i mjekrës për të krijuar një profil harmonik dhe të ekuilibruar të fytyrës.

Lloji i acidit: Hyacorp

Kohëzgjatja e procedurës: 5 – 10 minuta.

Anestezi: krem mpirës për 5 minuta.

Efekti: i menjëhershëm (mbushja duket që në momentin e injektimit).

Kohëzgjatja e rezultatit: 8 – 10 muaj, në varësi të karakteristikave individuale.

Efekte anësore: të rralla, kalimtare, të kurueshme, ndër të cilat mund të përmendim skuqje e lehtë dhe ënjtje.

Këshillat pas procedurës:

  • Pëdorimi i akullit në zonën e trajtuar, ndihmon në lehtësimin e ënjtjes.
  • Të mbahet e hidratuar zona e aplikimit të acidit.
  • Të kryhen masazhe për 2 – 3 ditët në vijim, sipas udhëzimeve të mjekut.