Rimodelimi i mollëzave
Rimodelimi i mollëzave

Rimodelimi i mollëzave konsiston në injektimin e acidit hialuronik në zonën e mollëzave për t’i dhënë një pamje më rinore, të plotë dhe më të tonifikuar fytyrës.

Qëllimi:

  • Rifitim i volumit të humbur.
  • Ngritje e lehtë e faqeve të rëna.
  • Konturim i zonës së faqeve.
  • Theksim i linjës së mollëzave.

Lloji i acidit hialuronik: Hyacorp.

Kohëzgjatja e procedurës: 20 – 40 minuta.

Anestezi: krem mpirës për 5 minuta.

Efekti: i menjëhershëm (mbushja duket që në momentin e injektimit).

Kohëzgjatja e rezultatit: 8 – 12 muaj në varësi të karakteristikave individuale.

Efektet anësore: të rralla, kalimtare dhe të kurueshme.

Këshillat pas procedurës:

  • Ënjtje dhe skuqje e lehtë në vendin e injektimit të fillerit, e cila kalon vetvetiu pas 2 – 3 ditësh.
  • Mbajtja e akullit me shkëputje për 2 – 3 orë, për të lehtësuar ënjtjen.
  • Masazhe në zonën e mollëzave sipas udhëzimeve të mjekut.