Rrathët poshtë syve
Rrathët poshtë syve

Rrathët e errët poshtë syve, lëkura e varur dhe rrudhat poshtë syve janë një shenjë e zakonshme e plakjes së lëkurës. Me kalimin e moshës ka humbje kockore, që në zonën rreth syve është më e theksuar pas moshës 35 vjeçare. Një zgjidhje për këtë është mbushja e kësaj zone me acid hialuronik të një densiteti që i përshtatet kësaj zone delikate.

Lloji i acidit të përdorur: Luminera.

Kohëzgjatja e procedurës: 15 minuta.

Anestezi: jo.

Efekti: i menjëhershëm.

Kohëzgjatja: 4 – 6 muaj (në varësi të karakteristikave individuale).

Sasia e përdorur: në varësi të nevojës individuale.

Çfarë duhet të presim pas mbushjes së rrudhave poshtë syve?

  • Ënjtje të lehta poshtë syve (kalojnë vetvetiu pas 2 – 3 ditësh).
  • Nxirje të vogla poshtë syve (kalojnë pas 5 – 7 ditësh).