Mbushja e sulkuseve
Mbushja e sulkuseve

Sulkuset nazo-labiale ose vijat e buzëqeshjes janë rrudha të thella midis hundës dhe buzës të cilat krijojnë imazhin e një fytyre të lodhur. Mbushja e vijave të buzëqeshjes me acid hialuronik jep pamjen e një fytyre më të relaksuar dhe rinore.

Qëllimi: reduktimi i vijave të buzëqeshjes midis hundës dhe buzës.

Lloji i acidit hyaluronik: Hyacorp.

Kohëzgjatja e procedurës: 20 minuta.

Anestezi: krem mpirës për 5 minuta.

Efekti: i menjëhershëm (mbushja duket që në momentin e injektimit).

Kohëzgjatja e rezultatit: 5 – 8 muaj në varësi të karakteristikave individuale.

Efektet anësore: të rralla, kalimtare dhe të kurueshme.

Këshillat pas procedurës:

  • Skuqje të lehtë dhe ënjtje në 48 orët në vijim, që largohet vetvetiu.
  • Pëdorimi i akullit në zonën e trajtuar, ndihmon në lehtësimin e ënjtjes.
  • Të mbahet e hidratuar zona e aplikimit të acidit.
  • Të kryhen masazhe për 2 – 3 ditët në vijim sipas udhëzimeve të mjekut.